Swart leeft mee met kwakkelend PSV: 'Dat kan bij Ajax ook zomaar gebeuren'

Swart leeft mee met kwakkelend PSV: 'Dat kan bij Ajax ook zomaar gebeuren'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 12:15di 03-12-2019 om 12:15

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 12:25di 03-12-2019 om 12:25

Sjaak Swart heeft afgerekend met een opvallend gerucht. Mister Ajax gaat zich niet verbinden aan het Turkse Besiktas, laat hij weten in een nieuwe aflevering van Alles Op Swart.

Swart zou in beeld zijn om als scout aan de slag te gaan, maar hij heeft geen idee waar dat gerucht vandaan komt. "Ik weet niet wie dat verteld heeft... Nee, klopt niets van", aldus de 81-jarige oud-rechtsbuiten. "Scout? Ik word toch geen scout? Ja, het was koud. Misschien dat ze dat bedoelden?", knipoogt hij. "Ik heb wel goed contact met Besiktas, maar dit... Nee, ben je gek!"

Mister Ajax ging ook nog in op het voorbije Eredivisie-weekend, waarin het kwakkelende PSV weer puntenverlies leed. "Als je in Emmen moet spelen, zondagavond en je hebt ook Europa League gespeeld op donderdagavond... Dan is dat pittig, hoor", aldus Swart, die meeleeft met de Eindhovenaren. "Nee, ik lach er niet om. Kan ook zomaar bij ons gebeuren. Ik heb ook wedstrijden gezien: RKC-uit, PEC Zwolle-uit..."

De Amsterdammers kunnen nu hun vizier richten op de beslissende Champions League-wedstrijd tegen Valencia. Swart is er niet helemaal gerust op. "Het moet gebeuren, met het publiek achter je. Maar je hebt steeds meer blessures. We moeten kijken hoe het met Promes is, Mazraoui is al een paar wedstrijden aan het sukkelen, Labyad is er niet bij, Neres is geopereerd: dan heb je een paar probleempies. Maar als Noa Lang het op kan pakken, kan een ander dat ook. En dat moet gewoon gebeuren."

Check de hele aflevering hierboven!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws