Ajax-talent reageert op veelbesproken foto: 'Het zijn de media, altijd overdreven'

Ajax-talent reageert op veelbesproken foto: 'Het zijn de media, altijd overdreven'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 16:48di 03-12-2019 om 16:48

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 16:51di 03-12-2019 om 16:51

David Easmon werd onlangs wereldnieuws toen er een foto van hem opdook op internet. Easmon, een 14-jarige speler in de jeugdopleiding van Ajax, stond naast een leeftijdsgenootje van Sparta op het veld en torende ver boven hem uit.

De jongeling, die deze zomer de jeugdopleiding van FC Utrecht verruilde voor die van Ajax, kreeg veel reacties nadat de bewuste foto viral ging. "Die jongen was echt heel klein, mensen overdrijven wel over die foto", maakt hij duidelijk tegenover Ajax TV. "Maar goed, het is hoe het is. Er stond dat ik één meter negentig was, terwijl ik 1,79 ben. Het zijn de media, altijd overdreven."

Naar aanleiding van de foto kreeg Easmon positieve en negatieve publiciteit. "Je moet altijd naar de positieve berichten kijken, dat is het enige waar ik me op focus", vertelt hij. "Zo kreeg ik bijvoorbeeld iets van Demy de Zeeuw, dat vond ik wel heel mooi. Hij stuurde me dat ik goed bezig was. Heel erg bijzonder allemaal. Ik heb nu nog niet eens alle berichten kunnen openen, het zijn er zo veel!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws