Sinisterra doet een boekje open: 'Ik heb het nog nooit zo koud gehad'

Sinisterra doet een boekje open: 'Ik heb het nog nooit zo koud gehad'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 17:30vr 06-12-2019 om 17:30

Luis Sinisterra kent dit seizoen zijn doorbraak in de basisopstelling van Feyenoord en de supporters van de Rotterdamse club scanderen wekelijks zijn naam. Het doet de aanvaller, die naar eigen zeggen steeds meer zelfvertrouwen krijgt, goed.

Drie keer werd Sinisterra al uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand. "Ik kan alleen maar erg dankbaar zijn. Ik wil hen elke week laten zien wat ik in huis heb", begint Sinisterra voor de camera van Feyenoord TV. "Ik heb een goede band met de fans, ik vind het geweldig als ze mijn naam scanderen. Dat vind ik echt super mooi."

De Colombiaan speelde in zijn eerste seizoen in De Kuip vooral mee met Jong Feyenoord, maar hij geeft aan dat het hem goed heeft gedaan. "Vorig jaar was een jaar om te wennen en te groeien. Ik moest nog veel leren. Dit seizoen wil ik meer minuten maken en met dank aan God krijg ik die. Het heeft ontzettend geholpen om wedstrijden te spelen met Jong Feyenoord. Toen kwam het WK O20 en dat gaf me nog meer zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen heb ik meegenomen naar de club."

Sinisterra had moeite om te wennen in Nederland. Zo is het weer hier een stuk minder dan dat hij gewend was. "Ik heb het nog nooit zo koud gehad. Ik heb ook nog nooit gespeeld terwijl het zo koud was. Maar ook de taal, ik heb beetje bij beetje geleerd om te communiceren met mijn trainers en ploeggenoten", sluit Sinisterra af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws