Malacia krijgt verbeterpunten mee van Advocaat: 'Dat houd ik voor mezelf'

Malacia krijgt verbeterpunten mee van Advocaat: 'Dat houd ik voor mezelf'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 18:26vr 06-12-2019 om 18:26

Tyrell Malacia krijgt de kans op de linksbackpositie bij Feyenoord nu Ridgeciano Haps geblesseerd aan de kant staat. De jonge verdediger krijgt het vertrouwen van trainer Dick Advocaat en wil dat terugbetalen met goede prestaties.

"Een nieuwe trainer betekent nieuwe kansen", laat Malacia weten voor de camera van RTV Rijnmond. Advocaat is lovend over de jonge back. "Hij spreekt me vaak aan, in positieve zin. Ik denk dat hij me graag wil helpen."

Er liggen nog voldoende verbeterpunten voor Malacia, maar daar wil de verdediger niet te diep op ingaan. "Zo inhoudelijk hebben we nog niet echt gesproken, maar tot nu toe is het positief. Er zijn wel kleine dingen die hij heeft aangegeven, maar dat houd ik voor mezelf." Malacia krijgt in het elftal van Feyenoord een belangrijke aanvallende rol. Het stemt hem tot tevredenheid. "Ik ben blij dat ik dat van de trainer zo mag doen en het volgens hem goed invul."

Malacia wil zijn basisplaats ook na de terugkeer van Haps zo lang mogelijk vasthouden. "Ik moet naar mezelf kijken, het ligt helemaal aan mezelf. Dat wil je vasthouden, ik blijf mijn best doen en ik laat de trainer zien dat ik ook blijf staan", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws