'Ziyech wil naar club die Champions League kan winnen en kost 40 miljoen euro'

'Ziyech wil naar club die Champions League kan winnen en kost 40 miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 19:31vr 06-12-2019 om 19:31

André Onana staat op de lijst bij Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain, schrijft De Telegraaf in een analyse over de transferbedragen die Ajax voor enkele spelers hoopt te ontvangen. Nicolas Tagliafico wordt in de gaten gehouden door clubs uit Engeland en Spanje.

Er was afgelopen zomer even sprake van dat FC Barcelona belangstelling had voor Onana, die in de Ajacied de ideale vervanger van Jasper Cillessen zou zien, maar Ajax wist De Kat uit Kameroen nog een jaar in Amsterdam te houden. Ook Tottenham Hotspur had interesse. Onana moet Ajax veertig miljoen euro opleveren, schrijft De Telegraaf.

De transferwaarde van Tagliafico wordt door de krant geschat op 35 miljoen euro. Ajax wist de Argentijnse gifkikker begin 2018 voor 4,5 miljoen euro op te halen bij Independiente. Het aantrekken van Tagliafico bleek een schot in de roos te zijn. De verwachting is dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt uit Amsterdam. Clubs uit Engeland en Spanje houden Tagliafico in de gaten.

Ziyech
Hakim Ziyech wilde vorig jaar naar AS Roma, maar de Italiaanse club liet ineens niets meer van zich horen. Een overstap naar Sevilla zag hij niet zitten. Ziyech hoopt naar een club te gaan die meedoet om het winnen van de Champions League. Daarnaast moeten geïnteresseerde clubs bereid zijn om te voldoen aan zijn salariseisen. Bij Ajax verdient Ziyech ongeveer 4,5 miljoen euro per seizoen. De Telegraaf schrijft dat hij veertig miljoen euro op moet brengen.

Donny van de Beek, die in de belangstelling staat van Real Madrid, moet 55 miljoen euro kosten. De waarde van David Neres wordt geschat op vijftig miljoen euro en die van Daley Blind op 25 miljoen. Joël Veltman is voor slechts vijf miljoen op te pikken.

Lees hier het volledige stuk van De Telegraaf

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws