Ten Hag kondigt gesprek met Huntelaar aan bij Ajax: Wij gaan ook met hem praten

Ten Hag kondigt gesprek met Huntelaar aan bij Ajax: "Wij gaan ook met hem praten"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 20:02vr 06-12-2019 om 20:02

Ajax gaat rond het voorjaar met Klaas-Jan Huntelaar praten over contractverlenging. Trainer Erik ten Hag vertelde dat voor Ajax - Willem ll aan FOX Sports. De 36-jarige Huntelaar heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. 

Huntelaar verlengde zijn contract in maart tot de zomer van 2020. Of de spits na dit seizoen stopt is nog de vraag. Mogelijk tekent hij een nieuw contract in Amsterdam. "Dat gaan we nog bekijken. Het belangrijke is wat Klaas wil", zegt Ten Hag.

"Wij gaan ook met hem praten. Hij heeft tegen mij gezegd dat hij tot zn veertigste wil spelen. We gaan ergens in het voorjaar met Klaas zitten. Het is belangrijk hoe hij er zelf in staat."

Donny van de Beek én Ten Hag zijn deze week in verband gebracht met andere clubs. Van de Beek is op weg naar Real Madrid en Ten Hag wordt genoemd bij Bayern München, Everton en Arsenal. "Het is geen issue bij ons. We zijn dit jaar bij Ajax. Daar ligt de focus op. Dat geldt voor spelers en ook voor mij. Deze keer is het Van de Beek, maar ik zag dat Onana, Ziyech en Tagliafico ook in verband zijn gebracht met clubs. Daar gaan we geen aandacht aan besteden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Huntelaar verlengen?

(3112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws