Ten Hag over 'onacceptabele' nederlaag Ajax: 'We hebben alle principes genegeerd'

Ten Hag over 'onacceptabele' nederlaag Ajax: 'We hebben alle principes genegeerd'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 22:47vr 06-12-2019 om 22:47

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 22:56vr 06-12-2019 om 22:56

Erik ten Hag spreekt van een 'onacceptabele' nederlaag van Ajax tegen Willem ll. In Amsterdam leed de ploeg de eerste competitienederlaag van het seizoen: 0-2. Ajax kwam de afspraken niet na, stelt Ten Hag.

"We hebben alle principes van voetballen genegeerd. Dan krijg je dit. De tegenstander had de controle en wij konden niet domineren", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het was gewoon een heel slechte prestatie van het team. Dat zal anders moeten."

Ten Hag weet niet precies waar het aan ligt dat Ajax verloren heeft. "Als ik dat wist.. Het belangrijke is hoe we het gaan omdraaien. We moeten bij onszelf te rade gaan. Iedereen, de coach voorop. We zullen de koppen bij elkaar moeten steken en de rug moeten rechten. We moeten anders gaan voetballen en ons aan de afspraken houden."

Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Valencia. Of Quincy Promes er dan weer bij is kan Ten Hag niet zeggen. "Dat kan ik nu nog niet zeggen. Het wordt van dag tot dag bekeken. We hebben nog een aantal dagen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Gaat Ajax dinsdag wél winnen?

(3555 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws