Jol tipt ADO: 'Denk jij dat er bij Emmen spelers als Kramer of Necid rondlopen?'

Jol tipt ADO: 'Denk jij dat er bij Emmen spelers als Kramer of Necid rondlopen?'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 13:53za 07-12-2019 om 13:53

Martin Jol vindt dat men bij ADO Den Haag veel te negatief is over de huidige situatie bij de club. De ploeg, die deze week trainer Alfons Groenendijk zag vertrekken, moet zich richten op de positieve zaken die rond de club spelen.

ADO staat momenteel op plek zeventien in de Eredivisie, maar dat zegt Jol nog niet zo veel. "Iedereen heeft het over de kwaliteit van de selectie", vertelt Jol tegen ELF Voetbal. "Over het vertrek van Nasser El Khayati en Sheraldo Becker. Dat is negativisme. RKC heeft minder punten dan ADO, maar zit niet in een crisis. En zo staan er nog een paar clubs in de buurt, waarbij het veel rustiger is dan ADO."

De oud-trainer, die onlangs afscheid nam als commissaris van ADO, vindt dat de selectie van ADO genoeg kwaliteit herbergt. "Waarom is er niemand die El Khayati kan vervangen?", legt Jol uit. "Lex Immers is ooit als ‘nummer tien’ aan Feyenoord verkocht. Erik Falkenburg heeft heel zijn carrière als aanvallende middenvelder doelpunt op doelpunt gemaakt…"

"Ik vind de selectie van ADO goed genoeg om zich te handhaven", stelt de ervaren Hagenaar dan ook. "Denk jij dat bij FC Emmen of Fortuna Sittard spelers als Tomas Necid of Michiel Kramer rondlopen? Als Necid bij RKC speelde, stond die ploeg bij wijze van spreken in de middenmoot!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat ADO zich rechtstreeks handhaven dit seizoen?

(2371 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws