Koster: 'Schitterend, we hadden een hele goede dag nodig om van Ajax te winnen'

Koster: 'Schitterend, we hadden een hele goede dag nodig om van Ajax te winnen'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 14:41za 07-12-2019 om 14:41

Willem II-trainer Adrie Koster stond na afloop van het treffen tussen Ajax en Willem II (2-0 voor de Tilburgers) met een glimlach de pers te woord. De oefenmeester, die een verleden heeft in Amsterdam, was bijzonder trots op zijn team.

De felicitaties worden door een lachende Koster in ontvangst genomen. "Ja, bedankt. Goh, wat moet je er van zeggen", begint hij voor de camera van FOX Sports. "We hebben het goed aangepakt tegen dit Ajax. Ik ben eerlijk als ik zeg dat we echt een hele goede dag nodig hebben om hier te winnen, omdat Ajax thuis al zo lang niet verloren heeft. Dat het dan lukt is natuurlijk schitterend."

Stiekem zat Koster vanaf minuut 75 al met vertrouwen op de bank. "Ja, toen had ik wel het gevoel dat het goed zou komen", zegt hij met een lach. "Natuurlijk hebben zij mogelijkheden gehad om een goal te maken, maar dat blijft dan ook nog uit. Daar zat het ons wel mee."

Door de zege in Amsterdam staat Willem II voorlopig op de derde plek in de Eredivisie. "Oh ja, is dat zo?", zegt de trainer van de Tricolores geheimzinnig. Even later valt de pokerface van Koster toch af. "Nee, dat weten we natuurlijk wel. Maar we kijken er nog niet naar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Willem II Europees voetbal halen dit seizoen?

(4270 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws