Feyenoord-doelman Marsman: Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was

Feyenoord-doelman Marsman: "Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 15:15zo 08-12-2019 om 15:15

Laatste update: zondag 8 december 2019 om 15:21zo 08-12-2019 om 15:21

Nick Marsman ontpopte zich tegen Vitesse weer tot de uitblinker van Feyenoord, maar ging in de tiende minuut van de wedstrijd knullig in de fout. Hij veroorzaakte een strafschop door Riechedly Bazoer omver te duwen bij een duel om de bal.

"Tja, wat gebeurde er? Ik zag Bazoer bij een hoge bal op me aflopen en had het gevoel dat hij een beetje achter hem zou vallen", legt Marsman uit aan FOX Sports. " Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was. Hij kwam met z'n rug naar me toe en wilde z'n lichaam erin zetten. Voor mijn gevoel kwam de bal boven hem. Als hij op me inloopt kan ik er moeilijk bijkomen. Het was een reflex, hij liep in de weg."

Marsman stopte de strafschop. Het leek er even op dat de penalty van Tim Matavz opnieuw genomen moest worden omdat de Feyenoord-doelman te vroeg van zijn lijn kwam, maar die beslissing werd teruggedraaid. "Het is met die regel super moeilijk om tot het laatste moment op de doellijn te blijven staan. Volgens mij deed ik het ook met één been. Ik dacht dat hij opnieuw genomen zou worden."

Marsman is al een paar weken eerste keeper omdat Kenneth Vermeer en Justin Bijlow geblesseerd zijn. "Het is puur genieten. Ik voel me weer een beetje voetballer. Dat doet me heel goed. Doelman zijn van Feyenoord 1, dat is toch prachtig?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws