Dessers en Van Gangelen lachen om 'interesse' uit Sardinië: 'Ook nog in de beker'

Dessers en Van Gangelen lachen om 'interesse' uit Sardinië: 'Ook nog in de beker'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 19:21zo 08-12-2019 om 19:21

Laatste update: zondag 8 december 2019 om 19:23zo 08-12-2019 om 19:23

Cyriel Dessers heeft zich tijdens de eerste zestien Eredivisie-wedstrijden opgewerkt tot gedeeld Eredivisie-topscorer en zou op de radar van het Italiaanse Cagliari zijn beland. De zondag 25 jaar oud geworden Belg haalt zijn schouders echter op over de vermeende belangstelling uit Sardinië.

Bij de huidige nummer vier van de Serie A circuleert naar verluidt al een scoutingsrapport van Dessers. De Leuvenaar neemt de berichtgeving uit Italië echter ter kennisgeving aan. "Je leest af en toe wat dingen... Er is nog altijd een groot verschil tussen één keer komen kijken en effectief interesse tonen of een bod doen", lachte hij na afloop van het duel tussen Sparta en 'zijn' Heracles Almelo in gesprek met FOX Sports. "Of ik al iets gehoord heb? Nee."

Interviewer Jan Joost van Gangelen informeerde naar de mogelijkheid op een tussentijdse transfer. "Nee, ik hoop hier gewoon het seizoen uit te doen hier", reageerde de Heracles-spits. "Er zijn nog twintig wedstrijden te spelen, dus nog genoeg werk te doen. Nacompetitie? Ja, hopelijk ook nog een paar wedstrijden in de beker", sloot hij af met een knipoog.

Dessers speelde zondag negentig minuten mee tegen Sparta, maar kwam niet tot score. Hetzelfde gold voor de overige spelers op het veld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws