Driessen: 'Je merkt dat Koeman zwaar teleurgesteld is en zich verraden voelt'

Driessen: 'Je merkt dat Koeman zwaar teleurgesteld is en zich verraden voelt'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 07:24di 10-12-2019 om 07:24

Bondscoach Ronald Koeman is zwaar teleurgesteld en voelt zich verraden door het plotselinge vertrek van Kees van Wonderen bij het Nederlands elftal. De beslissing van de assistent-trainer kwam uit het niets, stelt Valentijn Driessen.

"Ronald Koeman kan natuurlijk niets verborgen houden. Je merkte gewoon dat hij zwaar teleurgesteld is", zegt Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hij voelt zich toch wel een beetje verraden. Van Wonderen is eigenlijk uit het niets opgestapt. Volgens Ronald heeft hij totaal geen signalen afgegeven dat hij zich niet lekker voelde, te weinig te doen had of zijn ei niet kwijt kon."

"Van Wonderen heeft één keer iets gezegd, een jaar geleden rond de wedstrijd tegen Italië. Kees was toen net Europees kampioen geworden met Oranje O17. Toen had hij wel wat noten op zijn zang. Daar is gehoor aan gegeven", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "Het kwam nu uit het niets. Ze hadden gewoon overleg en Kees heeft het medegedeeld."

Koeman probeerde de oud-Feyenoorder niet meer over te halen. "Dan heeft hij je gelijk niet meer nodig. Daar is hij wel hard in. Maar het deed hem wel wat. Kees ontkende dat het met een andere club te maken heeft. Hij wil wel graag op eigen benen staan." Wie Van Wonderen moet opvolgen, is nog niet bekend.

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws