Perez tipt Feyenoord in zoektocht naar nieuwe trainer: Ik zou het leuk vinden

Perez tipt Feyenoord in zoektocht naar nieuwe trainer: "Ik zou het leuk vinden"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 15:15di 10-12-2019 om 15:15

Kenneth Perez hoopt dat Feyenoord in de zoektocht naar een nieuwe trainer een kijkje neemt in de Red Bull Salzburg-hoek. De kans is groot dat de club na dit seizoen afscheid neemt van Dick Advocaat, die Jaap Stam opvolgde en tot het einde van het seizoen tekende. 

Perez tipt Feyenoord in de zoektocht naar een opvolger. "Iedere keer als Feyenoord op zoek is naar een nieuwe trainer stel ik met de beperkte middelen die ze hebben voor dat ze het moeten zoeken in de hoek van Salzburg", zegt hij bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Die leerden we kennen toen zij Ajax hier wegtikten (februari 2014, Europa League, red.). Nu hebben we ze meer gezien, spelen ze Champions League en kunnen ze zelfs doorgaan."

"Marco Rose, de trainer van de Duitse koploper Borussia Monchengladbach, komt uit de Salzburg-clan. Hij is assistent geweest van Tuchel en heeft de O19 en het eerste van Salzburg getraind. Gladbach is ook niet de grootste club van Duitsland, dat is Bayern of Dortmund, maar staat toch mooi bovenaan. Feyenoord kan niet de trainer van Salzburg nemen, maar wel iemand in die Red Bull-organisatie. Ik zou het leuk vinden als ze daarin een trainer zoeken."

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen reageert op de suggestie van Perez. "Daar zul je lef voor moeten hebben. Ik weet niet of Frank Arnesen zoveel lef heeft om iemand daar vandaan te halen."

"Vooralsnog is Frank niet de grote avonturier, dus ik ben benieuwd. Ik zou het ook interessant vinden. Anderhalf jaar geleden riepen mensen ook dat Feyenoord een buitenlandse trainer moest nemen werd Slutsky genoemd, maar die heeft ons helemaal niets gebracht."

Poll

Eens met Perez?

(2959 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws