Ten Hag reageert op teksten Koster: Het bevreemdt mij dat hij dat zegt

Ten Hag reageert op teksten Koster: "Het bevreemdt mij dat hij dat zegt"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 21:26di 10-12-2019 om 21:26

Erik ten Hag kijkt gek op van de uitspraken die Adrie Koster na de wedstrijd tussen Ajax en Willem ll deed. De trainer van de Tilburgers claimde te weten hoe Ajax bestreden moest worden. Het plan van Koster werkte: Willem ll won met 0-2.

"Dat is moeilijk uit te leggen, maar we hebben van tevoren natuurlijk een plan uitgestippeld", zei Koster zondag bij Studio Voetbal. "We hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheden die elke ploeg krijgt van Ajax."

"Zet ze maar onder druk, dan moeten ze een beetje tegen hun natuur in gaan voetballen. Dan spelen ze lange ballen en voor de counter hoef je niet bang te zijn, want ze hebben voorin geen snelheid. Als het lukt, is het mooi meegenomen. Dit is de manier om Ajax te bestrijden", zei Koster. "Ze waren niet top en natuurlijk misten ze een aantal mensen, maar ik denk wel dat het op deze manier moet."

Ten Hag reageerde voor de camera van Veronica op de uitspraken van Koster. "Ik heb dat zo niet gezien, maar het bevreemdt mij dat hij dat zegt. Ik heb wel tien clips laten zien aan de spelers hoe makkelijk wij er doorheen speelden."

"Natuurlijk zal ook Valencia dat proberen. Zij kunnen dat in een nog veel hogere intensiteit. We zullen het daar af en toe ook moeilijk mee hebben, maar ik weet zeker dat wij daar onderuit kunnen spelen als wij goed zijn. Dat zal ook de bedoeling zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws