'Cillessen ziet zijn vervanger schitteren en moet serieus vrezen voor basisplaats'

'Cillessen ziet zijn vervanger schitteren en moet serieus vrezen voor basisplaats'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 14:11wo 11-12-2019 om 14:11

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 14:17wo 11-12-2019 om 14:17

Jaume Doménech, de reservedoelman van Valencia die tegen Ajax de geblesseerde Jasper Cillessen verving, heeft indruk gemaakt bij Los Che. De basisplaats van de Nederlandse doelman staat volgens diverse Spaanse media op de tocht.

Tijdens de persconferentie na afloop van het voor Ajax dramatisch verlopen Champions League-treffen met Valencia (0-1) bevestigde trainer Albert Celades al dat hij tevreden was over de prestaties van Doménech. In Superdeporte, een regionale krant die dicht op het nieuws zit in Valencia, valt woensdagochtend te lezen dat Cillessen zijn basisplaats zomaar eens kwijt zou kunnen gaan raken.

Volgens de krant hanteert Celades het principe dat niemand zeker is van zijn plek. Aangezien Doménech tegen Ajax en vorig seizoen in de bekerfinale tegen Barcelona bewees waar hij toe in staat is klopt de Spanjaard serieus op de deur. Toen de huidige trainer van Valencia werd aangesteld testte hij beide keepers, maar liet hij Cillessen staan om daardoor de continuïteit te waarborgen.

De blessure van de goalie uit Groesbeek zou hem nu zomaar eens slecht uit kunnen komen, voorspelt de krant. Als Doménech zijn kans blijft grijpen kan het zo zijn dat de Spanjaard blijft staan en Cillessen na terugkeer van zijn blessure op de reservebank plaats moet nemen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws