Mourinho: 'Ik verbied ze om de beelden van die wedstrijd terug te kijken'

Mourinho: 'Ik verbied ze om de beelden van die wedstrijd terug te kijken'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 21:20wo 11-12-2019 om 21:20

José Mourinho wil niet dat zijn spelers beelden terugzien van de heenwedstrijd die Tottenham speelde tegen Bayern München. In Londen veegden de Duitsers de vloer aan met de Londenaren, die toen nog onder leiding stonden van Mauricio Pochettino: 2-7.

De Portugese manager heeft de beelden zelf goed bestudeerd, maar houdt zijn spelers ver weg van de samenvatting van de slachtpartij van eerder dit seizoen. "Ik verbied ze om naar die beelden te kijken", tekent de BBC op uit de mond van Mourinho. "Zelf heb ik een paar keer naar de wedstrijd gekeken, maar ik laat de jongens niet één beeld uit die wedstrijd zien."

Tottenham speelt met een verzwakt team tegen Der Rekordmeister. Hugo Lloris, Ben Davies, Erik Lamela, Harry Winks en Tanguy Ndombele ontbreken allemaal bij de Spurs. "Maar dat betekent ook dat er voor andere jongens mogelijkheden komen", blijft Mourinho positief. "Ze kunnen laten zien waar ze toe in staat zijn. Een wedstrijd spelen is toch anders dan trainen en veel spelers hebben zich tegenover mij nog niet kunnen bewijzen in een wedstrijd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws