'Napoli brengt vóór Champions League-duel met Genk bod van 20 miljoen euro uit'

'Napoli brengt vóór Champions League-duel met Genk bod van 20 miljoen euro uit'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 12:50do 12-12-2019 om 12:50

De kans is groot dat Sander Berge bezig is aan zijn laatste seizoen bij KRC Genk. Napoli heeft voor de Champions League-wedstrijd tegen de Belgische kampioen zijn concrete belangstelling voor de Noorse middenvelder kenbaar gemaakt.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Napoli bevestigde dinsdag de interesse in Berge tijdens 'een gezellig middagmaal' in Genk. In het onderhoud zou bovendien al zijn gesproken over concrete transferbedragen én werd er een bod uitgebracht. Napoli heeft naar verluidt twintig miljoen euro over voor Berge.

Het betekent volgens Het Nieuwsblad niet dat Berge meteen op weg is naar Napoli. De 21-jarige middenvelder staat in de belangstelling van meer clubs en hakt waarschijnlijk binnenkort de knoop door. Afgelopen zomer hield hij nog de boot af toen Premier League-promovendus Sheffield United op de stoep stond.

'De kans dat Berge in januari nog bij KRC Genk voetbalt, wordt in elk geval met de week kleiner', voegt Het Nieuwsblad er tot slot aan toe. Berge werd voorheen nog gelinkt aan onder meer Ajax en maakt samen met Martin Odegaard en Erling Haaland deel uit van 'the new wave' bij Noorwegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws