Tottenham gaat 'iedereen angst aanjagen': 'Dan kennen mijn spelers mij ook beter'

Tottenham gaat 'iedereen angst aanjagen': 'Dan kennen mijn spelers mij ook beter'

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 15:15do 12-12-2019 om 15:15

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 15:47do 12-12-2019 om 15:47

José Mourinho kijkt uit naar de knock-outfase van de Champions League, die in februari begint. Volgens de Portugese manager zullen weinig ploegen het op willen nemen tegen Tottenham Hotspur. Maandag wordt er geloot voor de achtste finales van het miljardenbal.

The Special One vindt het prettig dat de volgende Champions League-wedstrijden pas in februari worden gespeeld. "In dit land (Engeland, red.) is de periode rond Kerstmis vaak een gekkenhuis met heel veel wedstrijden", tekent Marca op uit de mond van Mourinho. "Dat kan blessures en een mindere reeks veroorzaken voor een ploeg, maar in februari ben ik gewend en kennen mijn spelers mij ook. Tegen die tijd zullen we iedereen angst aanjagen."

Wie er maandag ook uit de koker rolt, ze zullen volgens Mourinho altijd bang zijn voor Tottenham. "De teams die zich als eerste hebben gekwalificeerd, willen niet tegen ons spelen", meldt hij. Spurs werd in een poule met Bayern München, Rode Ster Belgrado en Olympiakos tweede achter de Duitsers. "Van de ploegen die tweede zijn geworden zijn wij één van de sterkste teams."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Mourinho de ideale manager voor Tottenham?

(3696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws