'Een wanprestatie van PSV, zondag de laatste mogelijkheid om 2019 te redden'

'Een wanprestatie van PSV, zondag de laatste mogelijkheid om 2019 te redden'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 07:19vr 13-12-2019 om 07:19

PSV was voorafgaand aan het afsluitende groepsduel met Rosenborg (1-1) al uitgeschakeld, maar kon ook thuis tegen de zwakke Noren geen indruk maken. De Nederlandse kranten maakten gehakt van het ploeterende PSV en wijzen op het belang van de kraker van aanstaande zondag in Rotterdam.

Daar spelen de Eindhovenaren namelijk de gedevalueerde topper tegen Feyenoord, een wedstrijd die traditioneel lastig is voor PSV. Het Eindhovens Dagblad weet dat als die wedstrijd ook verloren wordt, 2019 een rampjaar gebleken is voor PSV. De regionale krant kopt met een 'wanprestatie' die de Eindhovenaren leverden.

Er werd met een kater afscheid genomen van het internationale toneel en PSV deed dat niet met 'de vooraf al bijna ingecalculeerde tien punten', maar met een teleurstellend gelijkspel tegen het matige Rosenborg, oordeelt het lokale medium. Mohammed Ihattaren was met zijn fraaie goal een lichtpuntje bij de Eindhovenaren, die zondag uit bij Feyenoord toch nog 'een reddingsboei' hebben.

Volgens De Telegraaf, dat ook alvast vooruitkijkt naar de topper van komend weekend in De Kuip, heeft PSV 'een gedaanteverwisseling' nodig. De krachtmeting tussen de twee traditionele topclubs is een ijkpunt voor PSV, dat aldaar moet laten zien wat het kan onder trainer Mark van Bommel. Het spelniveau was mager, schrijft de krant, en het oogde 'alsof je tussendoortjes speelt wanneer je bovenaan staat in de competitie'.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Europa League PSV

Poll

Wint PSV zondag bij Feyenoord?

(1770 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws