'MLS-transfer afgeketst: FC Twente verlengt huurdeal en houdt Verdonk in Enschede'

'MLS-transfer afgeketst: FC Twente verlengt huurdeal en houdt Verdonk in Enschede'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 08:38vr 13-12-2019 om 08:38

Calvin Verdonk gaat toch niet weg bij FC Twente. De linksback werd door de Tukkers in eerste instantie voor een half jaar gehuurd van Feyenoord, omdat een winterse overstap naar de Major League Soccer in de lijn der verwachtingen lag voor Verdonk.

Die transfer gaat nu toch niet door, weet Tubantia te melden. Het is onduidelijk of de betrokken club uit de Verenigde Staten (naar alle waarschijnlijkheid LA Galaxy) is afgehaakt of dat Verdonk van mening is veranderd, maar de 22-jarige linksback heeft wel laten doorschemeren dat hij een langer verblijf bij FC Twente niet uitsluit. De huurovereenkomst tussen de club uit Enschede en Feyenoord, de broodheer van Verdonk, wordt nu zo goed als zeker verlengd tot het einde van het seizoen.

Twente neemt in de winterstop wel afscheid van Lukas Browning (20). De Zweedse verdediger annex middenvelder kwam in 2017 naar Enschede, maar kon nooit een basisplaats veroveren. De Tukkers laten Browning transfervrij vertrekken naar Örgryte IS, een club uit het vaderland van Browning. Het contract van de Zweed liep nog tot het einde van dit seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws