Verbazing bij Groningen na onthulling Te Wierik: 'Niet in de media roepen'

Verbazing bij Groningen na onthulling Te Wierik: 'Niet in de media roepen'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 16:51vr 13-12-2019 om 16:51

Mike te Wierik bevestigt in gesprek met RTV Noord dat hij met FC Groningen in gesprek is over een nieuw contract. Mark-Jan Fledderus, die als technisch directeur de onderhandelingen voert namens de club, is verbaasd dat de aanvoerder dat publiekelijk maakt.

"Als er uit de aanbieding waardering spreekt, dan gaan we in gesprek", vertelt Te Wierik. "Ik heb het in Groningen in ieder geval erg naar mijn zin, maar ik ben ook 27. Mocht ik een meerjarig contract tekenen dan loop ik aan het eind tegen de dertig en moet je je ook afvragen of je dan nog een stap kan maken."

"Als ik nu bijvoorbeeld even naar mijn ouders wil dan kan ik daar zo heen, dat is me ook veel waard. Dat zijn dingen die ik moet gaan afwegen. Het ligt eraan wat er komt, je moet er goed over nadenken en dat doe ik in ieder geval niet in een dag. Bij Groningen heb ik een bepaalde zekerheid en die ruil ik in ieder geval niet in voor zomaar iets."

Verbazing bij Fledderus
Fledderus is verbaasd als hij wordt gevraagd naar de onthulling van Te Wierik. "Als je met elkaar in gesprek gaat over een contract, dan vind ik dat je dat niet in de media moet gaan roepen. Maar dat is zijn keuze. Mochten we er niet uitkomen dan weet ik wel hoe de supporters het gaan zien, want dan is het natuurlijk een geldkwestie. Als ik door zijn bril kijk, dan vraag ik me af hoe handig het is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws