Sinisterra emotioneel na oproep voor Colombia: 'Heb samen met mijn moeder gehuild'

Sinisterra emotioneel na oproep voor Colombia: 'Heb samen met mijn moeder gehuild'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 13:33za 14-12-2019 om 13:33

Luis Sinisterra is blij met het aantal speelminuten dat hij krijgt bij Feyenoord. De Colombiaan maakte daarnaast ook zijn debuut in het nationale elftal en hoop die goede lijn door te kunnen trekken dit seizoen.

"Het was belangrijk dat ik het vertrouwen kreeg van de nieuwe coach die hier arriveerde (Jaap Stam, red.). Daardoor voelde ik dat ik hem moest laten zien wat ik waard was", begint Sinisterra in gesprek met Feyenoord TV. "En ik voelde dat met het vertrouwen wat ik kreeg, iedere wedstrijd opnieuw moest laten zien wat ik waard was. Elke minuut speeltijd die ik kreeg wilde ik laten zien wat ik waard was."

De aanvaller maakte dit seizoen zijn debuut voor het nationale elftal van Colombia. "Dat klopt, het is een droom die werkelijkheid is geworden", vervolgt Sinisterra. "En ook de uitkomst van de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik hoop op dezelfde weg door te gaan en ik weet dat er nog mooiere dingen aankomen.”

Zijn oproep voor Colombia dolle vreugde in huize Sinisterra. "Het was een fantastisch bericht, met ontzettend veel emotie. Ik heb samen met mijn moeder gehuild. Maar dat waren tranen van geluk, waaraan je kunt zien dat al het goede werken zich heeft uitbetaald."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws