Wéér assist Pasveer op Linssen: 'Misschien is het niet te verdedigen'

Wéér assist Pasveer op Linssen: 'Misschien is het niet te verdedigen'

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 23:54za 14-12-2019 om 23:54

Remko Pasveer stond in het Eredivisie-duel bij FC Twente al voor de vierde keer dit seizoen aan de basis van een treffer van Vitesse. De doelman brak in Enschede de ban voor de Arnhemmers met een lange bal op Bryan Linssen.

"Het is mooi om zo effectief te zijn als keeper. Het is wel een wapen. Het is mooi dat het telkens lukt, want het zijn bewuste ballen, ik schiet ze niet lukraak naar voren", vertelt Pasveer aan Omroep Gelderland. Drie van de vier keer bediende de 36-jarige routinier Linssen. "Ja, ik ben blij dat hij het zo goed aanvoelt. We hebben een goede klik. Of de tegenstander dit niet een keer door moet hebben? Misschien is het wel niet te verdedigen", lacht de sluitpost.

Ondanks de lachende gezichten is de crisis bij Vitesse nog niet voorbij, benadrukt interim-trainer Joseph Oosting, die vorige week bij zijn debuut al met 0-0 gelijkspeelde tegen Feyenoord. "Dat is absoluut niet het geval op basis van één wedstrijd. Wij willen een rol van betekenis spelen in de Eredivisie, we moeten meer gaan winnen. Het is er nu pas één hè? We proberen deze lijn wel door te trekken."

"Natuurlijk is de overwinning heerlijk als je ziet in welke situatie we zitten. Maar als je kijkt naar onze eerste helft: die was heel erg slecht", vervolgt Oosting. "We kunnen veel beter."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOAL! ⚽ 51' Bryan #Linssen 0-1! #fctwente #vitesse #dutchfooty #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbal (@dutchfooty) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws