ADO-leegloop gaat verder: ook commercieel manager Van der Veen vertrekt

ADO-leegloop gaat verder: ook commercieel manager Van der Veen vertrekt

23-12-2019 17:48 Laatste update: 17:59
74

De onrust bij ADO Den Haag neemt nog niet af. Na het vertrek van trainer Alfons Groenendijk, het ontslag van Jeffrey van As en de reactie van Kees Jansma om vervolgens ook op te stappen, neemt ook commerieel manager Remco van der Veen afscheid van de club.

Dat meldt Omroep West-verslaggever Jim van der Deijl. Van der Veen zou het niet eens zijn met de (op commercieel gebied) te bewandelen koers en heeft daardoor zijn conclusies getrokken. Het is na Groenendijk, Van As en Jansma de vierde persoon die de club uit Den Haag verlaat.

Directeur Mo Hamdi bedankt Van der Veen in gesprek met Omroep West voor bewezen diensten. "We zijn met elkaar in gesprek geweest over de toekomst van het commerciële beleid en de invulling hiervan. De conclusie is dat partijen hierin niet op dezelfde lijn liggen. Namens ADO Den Haag wil ik Remco hartelijk danken voor zijn bijdrage en inspanningen voor de club en wensen wij hem alle succes in het verdere verloop van zijn carrière."

ADO is nog steeds op zoek naar een vervanger voor Groenendijk en wil het liefst na de winterstop een nieuwe trainer voor de groep hebben staan. Alan Pardew is volgens de geruchten de aangewezen persoon om de club uit het slop te trekken. De Engelsman zou al gesprekken hebben gevoerd met ADO, maar een bevestiging heeft de club nog niet gegeven.