Lam: 'Als ik stop met voetballen, kan ik hier de business gaan runnen'

Lam: 'Als ik stop met voetballen, kan ik hier de business gaan runnen'

27-12-2019 16:47
20

Thomas Lam runt naast zijn voetbalcarrière een hotel in Amsterdam samen met zijn broer. De verdediger van PEC Zwolle heeft daarmee nu al een mooi project in handen voor na zijn loopbaan.

"Mijn ouders zijn ongeveer dertig jaar geleden een hotel begonnen in Amsterdam. Ik had het er een paar jaar geleden met mijn broer over hoe gaaf het zou zijn als wij in de toekomst met zijn tweetjes een hotel zouden beginnen", vertelt Lam in gesprek met PEC Zwolle TV.

Een jaar geleden kocht Lam het pand in Amsterdam en hij kijkt tevreden naar hoe het hotel eruitziet. "Als ik zo zie wat er hier allemaal is veranderd sinds dat wij het hebben overgenomen, is dat een wereld van verschil. Alle credits naar mijn moeder en mijn broer."

Want Lam is dan mede-eigenaar van Hotel des Arts, maar de meeste tijd steekt hij in zijn voetbalcarrière. "Voor mezelf is het nog een beetje lastig om hier heel vaak te zijn, want voetbal staat voorop. Dat zal ook altijd zo blijven tot ik stop met voetballen. Als ik dan stop, kan ik hier met mijn broer de business gaan runnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s