Telegraph: United gaat niet betalen voor Eriksen en durft een half jaar te wachten

Telegraph: United gaat niet betalen voor Eriksen en durft een half jaar te wachten

Gepubliceerd: zondag 29 december 2019 om 07:52zo 29-12-2019 om 07:52

Manchester United gaat na dit seizoen een poging wagen om Christian Eriksen (27) transfervrij naar Old Trafford te halen. De Deense middenvelder van Tottenham loopt uit zijn contract en heeft te kennen gegeven dat hij zijn verbintenis niet gaat verlengen.

United houdt Eriksen scherp in de gaten en wil de creatieveling in de zomer van 2020 graag zonder een transfersom te hoeven betalen aan zich binden, schrijft The Telegraph. Dan moet het wel hopen dat de Deen deze winter niet wordt weggekocht door één van de andere geïnteresseerden. Clubs moeten dan wel zo'n veertig miljoen pond voor Eriksen betalen, terwijl hij een half jaar later dus gratis op te halen is.

The Mancunians hebben waarschijnlijk concurrentie van Juventus, dat wel vaker gebruik maakt van vrije transfers, en Inter. Door de doorbraak van Fede Valverde bij Real Madrid heeft die club geen interesse meer in de diensten van Eriksen. United heeft er vertrouwen in dat de Deen voor een transfer naar Old Trafford kiest en heeft alle hoop op hem en Aston Villa-uitblinker Jack Grealish gericht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws