Fosu-Mensah blijft dromen van Manchester United-toekomst: 'Wil niet dat dit stopt'

Fosu-Mensah blijft dromen van Manchester United-toekomst: 'Wil niet dat dit stopt'

02-01-2020 13:32
14

Timothy Fosu-Mensah is bijna terug van zijn zware knieblessure en hoopt een belangrijke rol te gaan spelen bij Manchester United. De 22-jarige verdediger denkt niet aan een vertrek bij The Mancunians.

Fosu-Mensah raakte vorig seizoen geblesseerd tijdens zijn verhuurperiode aan Fulham en hervatte eind 2019 de training. Hij wordt nu klaargestoomd voor een rentree gedurende de komende weken. De Nederlander hoopt meer speelminuten te gaan maken op Old Trafford, al beseft hij dat dit niet makkelijk is. "Dit is een van de grootste, zo niet de grootste club van de wereld, dus je hebt met concurrentie te maken", zegt Fosu-Mensah op de website van Manchester United.

"Ik hou van deze club. Ik kwam hier al op jonge leeftijd en iedereen hier heeft goed voor mij gezorgd en mij klaargestoomd voor het profvoetbal. Ik vind het geweldig om voor deze club te spelen. Ik wil niet dat dit stopt", aldus Fosu-Mensah, die zelf nog erg hoopvol is over zijn kansen bij United. "Ik ben zeker enthousiast over mijn toekomst hier."

Fosu-Mensah is in het bezit van een aflopend contract bij Manchester United. De club heeft wel de optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.