'PSG, Dortmund en Man United in de race voor ontevreden Juventus-middenvelder'

'PSG, Dortmund en Man United in de race voor ontevreden Juventus-middenvelder'

02-01-2020 14:25 Laatste update: 14:34
22

Emre Can heeft zijn laatste wedstrijd voor Juventus mogelijk al gespeeld. Het Italiaanse avontuur van de Duitse middenvelder werd geen succes en Can heeft verschillende mogelijkheden om Turijn deze winter achter zich te laten.

Volgens Italiaanse media zijn Manchester United, PSG en Borussia Dortmund geïnteresseerd in de diensten van Can, die er geen geheim van heeft gemaakt open te staan voor een transfer. Can speelde dit seizoen slechts zeven competitiewedstrijden voor Juventus.

In de zomer van 2018 kon Can transfervrij vertrekken bij Liverpool en koos hij voor een avontuur bij Juventus. Mede door blessureleed werd dat nieuwe hoofdstuk in zijn loopbaan echter geen succes. Dit seizoen werd hij zelfs buiten de selectie voor de Champions League gelaten, iets wat hard aankwam bij de Duitser.

Daardoor lijkt het in ieder geval zeker dat Can een transfer gaat maken. Corriere dello Sport ziet PSG als de voornaamste optie voor Can, die betrokken zou kunnen worden in een deal over Leandro Paredes. Volgens La Gazzetta dello Sport is Borussia Dortmund echter de meest voor de hand liggende optie. Voordat Can bij Liverpool terechtkwam, speelde hij in Duitsland al voor Bayern München en Bayer Leverkusen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie