Update: Bergwijn haakt af voor trainingskamp en blijft achter in Eindhoven

Update: Bergwijn haakt af voor trainingskamp en blijft achter in Eindhoven

04-01-2020 14:47 Laatste update: 15:07
Eredivisie 106 Reacties

Richard Ledezma, Noni Madueke, Tijn Daverveld en Claudio Gomes krijgen de kans om zich te bewijzen tijdens het trainingskamp van PSV in Qatar. De Eindhovense club maakt via officiële kanalen de 28 spelers die meegaan naar Qatar bekend.

Het is voor de jongelingen de uitgelezen mogelijkheid zich in de kijker te spelen van hoofdtrainer Ernest Faber, die zijn ploeg in Qatar goed voor wil bereiden op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De trainer kan zich met zijn spelers volledig gaan richten op de Nederlandse competitie, na de uitschakeling in de Europa League.

Gomes wordt gehuurd van Manchester City en liet zich in de eerste seizoenshelft op een positieve manier gelden bij Jong PSV. Ledezma, Madueke en Daverveld krijgen ook de kans van Faber, zo meldt de club.

Michal Sadílek ontbreekt bij de selectie. De Tsjech is niet fit genoeg om mee te reizen naar Qatar en gaat zich in Nederland richten op zijn herstel. Ook Donyell Malen ontbreekt vanwege een blessure. Sam Lammers en Yanick van Osch keren terug in de selectie van PSV 1.

Update: Steven Bergwijn blijft achter in Nederland en reist niet mee met de selectie van PSV naar Qatar. De aanvaller heeft last van een lichte blessure en gaat een aangepast schema afwerken in Eindhoven, zo laat PSV weten op de clubwebsite.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s