Mourinho 'gaat prijzen winnen' bij Spurs: 'Geweldige manager, een serial winner'

Mourinho 'gaat prijzen winnen' bij Spurs: 'Geweldige manager, een serial winner'

04-01-2020 14:33
26

Het is een kwestie van tijd voordat José Mourinho een prijs gaat winnen met Tottenham Hotspur, zo denkt voormalig Spurs-aanvaller Jonathan Woodgate, die op dit moment manager is van Middlesbrough.

Woodgate zorgde er met een rake kopbal voor dat Spurs zijn laatste prijs uit de historie won, toen hij twaalf jaar geleden de winnende maakte in de League Cup-finale. "Pochettino was een geweldige manager en Mourinho was de enige die hem écht kon vervangen", vertelt Woodgate tegen The Telegraph. "Hij is een geweldige manager, een serial winner. Als je Pochettino ontslaat, moet je hem vervangen met een andere wereldklasse manager als Mourinho."

De Portugese trainer kent een wisselvallige start in Londen en wist nog geen al te beste indruk te maken. Toch is Woodgate ervan overtuigd dat Spurs in de periode onder Mourinho weer op gaat bloeien. "Ik ben er zeker van dat hij een prijs gaat winnen bij Tottenham", sluit Woodgate af.

Tottenham verloor de laatste Premier League-wedstrijd op bezoek bij Southampton (1-0) en kwam op Carrow Road tegen Norwich City niet verder dan een gelijkspel (2-2).