NEC al ruim een jaar zonder technisch directeur: 'We zijn nog steeds op zoek'

NEC al ruim een jaar zonder technisch directeur: 'We zijn nog steeds op zoek'

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 16:15di 07-01-2020 om 16:15

NEC fungeert al ruim een jaar zonder technisch directeur, maar daar wil algemeen directeur Wilco van Schaik zo snel mogelijk verandering in brengen. De Nijmegenaren zijn volgens Van Schaik een club waar een technisch directeur onderdeel van uit hoort te maken.

Op dit moment runt Van Schaik samen met hoofdscout Nick Kersten de technische zaken van de club, maar dat wil hij liever niet. "Dit is natuurlijk geen ideale situatie", zegt de algemeen directeur tegenover Omroep Gelderland. "Ik ben geen technisch directeur en heb die ambitie ook niet. Op dit moment verdelen we de functie over een aantal mensen binnen de club met kennis en kunde en we laten ons ook adviseren door mensen."

Als het aan de algemeen directeur ligt komt er snel verandering in die situatie. "Wij zijn nog steeds op zoek naar de geschikte man. Dat hoort ook bij een club als NEC, daar zijn wij van overtuigd, maar het moet ook de juiste man met ervaring en een bepaald netwerk zijn. Die persoon heb je niet zomaar gevonden. Daarnaast zijn er op dit moment ook niet zo veel goede mensen beschikbaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws