Pardew wacht hels karwei: 'ADO speelt slechtste voetbal van Eredivisie'

Pardew wacht hels karwei: 'ADO speelt slechtste voetbal van Eredivisie'

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 19:47di 07-01-2020 om 19:47

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 09:20wo 08-01-2020 om 09:20

Aad de Mos schat de kansen op lijfsbehoud in de Eredivisie niet hoog in voor ADO Den Haag. Volgens de analist heeft de nieuwe coach Alan Pardew een toverstaf nodig om de club niet te laten degraderen.

"Pardew heeft ervaring met dit soort situaties en wist een aantal keer in Engeland clubs in de problemen uit het slop te trekken, al was dat de laatste keer bij West Bromwich niet het geval", begint De Mos in gesprek met Omroep West. "Wie weet lukt het hem met ADO ook, al heeft hij daar wel een toverstaf voor nodig.

De Mos schat de kansen voor de club uit Den Haag dus niet hoog in. "Als Alan Pardew ADO in de Eredivisie houdt, neem ik m'n petje heel diep af voor hem. Ik maak me echt zorgen. ADO speelt het slechtste voetbal van alle eredivisieploegen. Directe concurrenten VVV Venlo en RKC laten beter spel zien, net als Fortuna Sittard en Emmen."

In de zoektocht naar succes is ADO druk bezig om versterkingen naar de club te halen. De Mos hoopt dat Pardew en ADO niet alleen op zoek gaan naar spelers uit Engeland. "Er lopen ook voldoende interessante spelers rond in ons eigen land en wat dacht je van Scandinavië. Je legt nu je lot in handen van de Engelse trainersstaf en ik vraag me af of dat goed is", sluit hij kritisch af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws