Update: Telegraaf: Rodríguez wil naar Eindhoven, PSV wacht op antwoord Milan

Update: Telegraaf: Rodríguez wil naar Eindhoven, PSV wacht op antwoord Milan

07-01-2020 20:52 Laatste update: 23:34
71

PSV dreigt naast de komst van Ricardo Rodríguez te grijpen. De Zwitserse linksback heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Fenerbahçe. De Turkse topclub is echter nog wel volop aan het onderhandelen met AC Milan.

Dat meldt Nicoló Schira van La Gazzetta dello Sport. Schira schrijft dat Rodríguez het aanbod van Fenerbahçe heeft geaccepteerd. Een akkoord tussen de clubs is er nog niet. Fenerbahçe heeft een huurvoorstel neergelegd, maar Milan wil de speler alleen verkopen. Naar verluidt is PSV wél bereid om Rodríguez definitief over te nemen.

Milan heeft volgens de berichten een prijskaartje van tien miljoen euro op Rodríguez geplakt. PSV zou dat bedrag vooralsnog niet willen betalen, maar het is niet duidelijk of de Eindhovense club nu niet meer meedoet. "Voorlopig weet AC Milan nog niet wat het met Rodriguez wil", zei Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, maandag.

"Het is altijd lastig om te voorspellen hoe dit soort processen gaan lopen. Mijn indruk is dat PSV niet de hoofdprijs gaat betalen."

Update: Vanuit Italië klinkt stellig dat Rodríguez akkoord is met Fenerbahçe, maar De Telegraaf laat dinsdagavond een compleet ander geluid horen. Rodríguez heeft volgens de krant zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV, dat in de Zwitser de enige winterversterking ziet. PSV wil de linksback tot het einde van het seizoen huren, maar Schira meldde dus dat Milan daar geen interesse in heeft en alleen wil verkopen. De Eindhovenaren wachten op antwoord.

'De zaakwaarnemer van Rodríguez, Gianluca Di Domenico, is met de werkgever van de Zwitser in de slag om de voorwaarden te creëren waarop hij naar PSV kan vertrekken', aldus De Telegraaf.