Groningen komt bij oude Eredivisie-bekende uit: 'Komt meer duidelijkheid over'

Groningen komt bij oude Eredivisie-bekende uit: 'Komt meer duidelijkheid over'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 20:45wo 08-01-2020 om 20:45

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 20:47wo 08-01-2020 om 20:47

FC Groningen houdt serieus rekening met een vertrek van Charlison Benschop. De spits staat in de serieuze belangstelling van diverse andere clubs en daardoor is de ervaren aanvalsleider niet met Groningen mee op trainingskamp.

Het wordt niet duidelijk welke clubs geïnformeerd hebben naar Benschop, maar technisch directeur Mark-Jan Fledderus verwacht wel wat beweging rond de spits. "Er is inderdaad serieuze interesse", zegt hij tegenover RTV Noord. "Daar zal in de komende dagen meer duidelijkheid over komen. Er is niet helemaal uitgekomen wat we vooraf hoopten. Maar mocht hij blijven, dan gaan we uiteraard in volle vertrouwen met elkaar door."

Vanuit Duitsland sijpelen berichten door dat Groningen voor een vervanger voor Benschop rondkijkt bij FC Ingolstadt. Daar zou het Dennis Eckert, die vorig seizoen al eens actief was voor Excelsior, graag willen overnemen. Dat meldt een journalist van de lokale Donaukurier. Eckert speelde in het eerste half jaar van 2019 twaalf wedstrijden voor Excelsior en scoorde daarin twee keer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws