'Sparta zoekt en vindt vervanger voor Veldwijk in de Keuken Kampioen Divisie'

'Sparta zoekt en vindt vervanger voor Veldwijk in de Keuken Kampioen Divisie'

08-01-2020 22:19
13

Sparta is in de zoektocht naar een opvolger van Lars Veldwijk uitgekomen in de Keuken Kampioen Divisie. De Rotterdammers willen Anthony van den Hurk, de spits en topscorer van MVV, graag naar Het Kasteel halen.

Veldwijk staat op het punt om een contract te tekenen bij het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai en daarom is Sparta op zoek naar een vervanger. Van den Hurk, die dit seizoen negen keer scoorde voor MVV en ook vorig seizoen al topscorer was namens de Maastrichtenaren, is volgens de beleidsbepalers op Het Kasteel de ideale opvolger voor Veldwijk. Dat schrijft De Limburger.

Wedden

Meer odds

De regionale krant polste bij Ron Elsen, technisch directeur bij MVV, of er al sprake is van een transfer. "Bij het juiste bedrag mag iedereen weg", liet hij weten. Daarnaast zei Elsen ook dat er wel interesse is, maar dat de transfer nog niet compleet is. Ook bij Sparta wil men nog niet bevestigen dat Van den Hurk op weg is naar Rotterdam.

Van den Hurk kwam in zijn carrière naast MVV ook uit voor De Graafschap, FC Eindhoven en FC Den Bosch. De spits uit Veghel kan bij Sparta zijn eerste avontuur in de Eredivisie aangaan.