Kramer en Soriano gelinkt aan KKD-transfer: Er is nog niets concreet

Kramer en Soriano gelinkt aan KKD-transfer: "Er is nog niets concreet"

09-01-2020 08:06
28

De Graafschap heeft in de zoektocht naar een nieuwe spits nog niet beet. De club schaakt op meerdere borden en heeft diverse namen op het lijstje staan, verzekert de Gelderlander donderdag. 

De Graafschap wil de tweede seizoenshelft niet ingaan met enkel Ralf Seuntjens als centrumspits. Meerdere spitsen worden met de club uit Doetinchem in verband gebracht. De Gelderlander schrijft dat Elia Soriano van VVV-Venlo en Michiel Kramer van ADO Den Haag genoemd worden bij De Graafschap. Of zij ook daadwerkelijk in beeld zijn is niet duidelijk.

Kramer (31) keerde afgelopen zomer terug naar Den Haag, maar heeft in de eerste seizoenshelft geen basisplek af kunnen dwingen. Hij kwam elf keer in actie en scoorde twee keer. Soriano had zestien wedstrijden voor VVV nodig om tot hetzelfde aantal goals te komen. Of Kramer en Soriano mogen vertrekken bij hun clubs is de vraag.

Technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap wilde niet reageren op namen. "Wij hebben alle mogelijke spitsen in beeld. Er is nog niets concreet."