'Achahbar duikt op in Turkije en traint mee bij club van 'partner in crime' Darri'

'Achahbar duikt op in Turkije en traint mee bij club van 'partner in crime' Darri'

10-01-2020 21:25
21

Anass Achahbar traint mee met Karagümrük, een club op het tweede niveau van Turkije. De 26-jarige spits, die vlak voor de winterstop vertrok bij FC Dordrecht, wordt daar herenigd met één van zijn beste vrienden binnen het voetbal: Brahim Darri.

Op de Instagram-pagina van Darri en op andere sociale media is te zien dat Darri en Achahbar samen poseren. De spits, die onlangs aangaf te hopen op een buitenlands avontuur, gaat meetrainen bij de Turkse tweededivisionist en heeft zich aangesloten bij het trainingskamp dat de ploeg belegt in Antalya.

De spits, die in het verleden een grote toekomst voor zich leek te hebben toen hij een aantal belangrijke goals maakte voor Feyenoord, kwam in zestien wedstrijden bij Dordt tot vier goals en drie assists. Eerder maakte hij het ook niet bij PEC Zwolle en NEC.

Darri en Achahbar speelden eerder samen in Nijmegen, maar dat werd geen succes. De beide spelers maakten zich onmogelijk bij trainer Jack de Gier, waarop ze teruggezet werden naar het tweede elftal. Darri werd in de winterstop verhuurd aan FC Den Bosch, maar wist zich ook daar niet te manifesteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie