Update: Burger 'hoeft niet sowieso naar Eredivisie' bij mogelijke verhuurperiode

Update: Burger 'hoeft niet sowieso naar Eredivisie' bij mogelijke verhuurperiode

11-01-2020 14:48 Laatste update: 12-01-2020 09:32
65

Wouter Burger mag verhuurd worden door Feyenoord, bevestigt hij aan FOX Sports. De middenvelder heeft geen voorkeur voor de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie.

"Ik heb een tijdje geleden bij de club aangegeven dat ik heel graag wil spelen en verhuurd wil worden, omdat ik het gevoel heb dat ik er klaar voor ben", zegt Burger. "We hebben dat overlegd met de club en de trainer. Ik kreeg te horen dat ik verhuurd mag worden."

"Feyenoord is overal gaan polsen. Op het trainingskamp was er toch wat twijfel, dat wilde ik afwachten, maar uiteindelijk hoorde ik dat ik toch verhuurd mag worden. We gaan met m'n zaakwaarnemer kijken welke clubs er komen en wat het beste voor mij is."

"Ik wil graag zien wat er op mijn pad komt en heb geen voorkeur. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben en wil laten zien wat ik kan. Daarin ben je afhankelijk van clubs die op je pad komen."

Update: Wouter Burger geeft in gesprek met Rijnmond aan dat hij zich niet te groot zou voelen voor de Keuken Kampioen Divisie en verder kijkt dan alleen mogelijke nieuwe clubs in de Eredivisie. "Ik hoef niet sowieso naar een eredivisie club. Ik moet heel goed gaan kijken welke clubs er komen en welke clubs goed voor mij zouden zijn. Daarin moet ik keuzes gaan maken. Het is niet zo dat ik zeg dat ik per se naar de Eredivisie wil of dat clubs te slecht zijn voor mij. Eerst maar eens kijken welke clubs er gaan komen en dan goed overwegen wat de beste keuze is", aldus Burger.