Landgenoot wil Marin aan speelminuten helpen: 'Ik wil hem heel graag huren'

Landgenoot wil Marin aan speelminuten helpen: 'Ik wil hem heel graag huren'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 18:57ma 13-01-2020 om 18:57

Royal Antwerp wil deze transferperiode graag zaken doen met Ajax. De Belgen hopen Razvan Marin te kunnen huren, zo veel maakt trainer László Bölöni wel duidelijk. De oefenmeester van Antwerp denkt wel dat het lastig gaat worden.

Bölöni, net als Marin ook een Roemeen, vraagt zich af waarom de middenvelder niet speelt in Amsterdam. "Waarom zou je voor twaalf miljoen euro naar Ajax gaan en daar dan niet spelen?", vertelt hij tegenover de Roemeense sportkrant Gazeta Sporturilor. Bölöni is er veel aan gelegen om zijn landgenoot aan speelminuten te helpen. "Ik wil hem graag huren", stelt de oefenmeester dan ook.

Toch voorziet de Roemeense oefenmeester dat het lastig voor Antwerp kan zijn om Marin te halen. "Het verschil tussen de twee clubs is erg groot. Bij Standard Luik speelde Marin twee jaar lang heel goed, maar bij Ajax ben je toch weer in een andere omgeving. Er wordt ook meer van je geëist. Dat kun je ook zien aan Frenkie de Jong: zijn overstap van Ajax naar Barcelona maakte hem niets uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Komt het nog goed met Marin bij Ajax?

(5040 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws