'Ik ben goed ontvangen bij FC Twente en heb het eigenlijk al naar m'n zin'

'Ik ben goed ontvangen bij FC Twente en heb het eigenlijk al naar m'n zin'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 19:53di 14-01-2020 om 19:53

Giovanni Troupée heeft niet lang nagedacht toen hij naar FC Twente kon. De rechtsback kwam bij FC Utrecht weinig aan spelen toe en koos eieren voor z'n geld. Hij tekende tot het einde van het seizoen in De Grolsch Veste.

"Ik ben goed ontvangen en heb het eigenlijk al naar m'n zin. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd tegen FC Groningen", zegt Troupée tegen RTV Oost. Troupée moest bij Utrecht Sean Klaiber voor zich dulden. "Dit seizoen speelde ik iets minder bij Utrecht. Dat wil geen enkele voetballer. Dan kijk je naar de opties. Ik wist niet hoe groot de kans was dat het zou veranderen. Bij Twente wist ik dat een kans zou krijgen en die heb ik gegrepen."

Troupée begon sterk aan zijn professionele loopbaan, maar zakte daarna weg. "Toen ik achttien was brak ik door onder Ten Hag en speelde ik alles. Daarna raakte ik geblesseerd in de voorbereiding. Ik had pech omdat het team toen goed draaide. Het was lastig om er weer in te komen. Bij ADO wilde ik iedere week spelen. Het lukte me bij Utrecht niet om een basisplaats te veroveren. Twente vind ik een heel mooie club. Er was geen twijfel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws