'Feyenoord had gewenste spits in het vizier, maar kreeg duidelijke nee'

'Feyenoord had gewenste spits in het vizier, maar kreeg duidelijke nee'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 07:10wo 15-01-2020 om 07:10

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 07:16wo 15-01-2020 om 07:16

De zoektocht naar een nieuwe spits leidde Feyenoord naar België. De club wilde Loïs Openda overnemen van Club Brugge, maar heeft nul op het rekest gekregen. Openda mag niet vertrekken van zijn werkgever.

Dat meldt Het Nieuwsblad woensdag. Feyenoord zoekt al een tijdje naar een waardige concurrent voor Nicolai Jörgensen, die mede vanwege blessures een ongelukkige eerste seizoenshelft achter de rug heeft. Trainer Dick Advocaat heeft geen opties wanneer de Deense spits wegvalt en vroeg bij de clubleiding van Feyenoord om versterkingen.

Feyenoord heeft zich volgens de Belgische krant bij Club Brugge gemeld voor Openda. De club wilde de negentienjarige aanvaller graag huren, maar kreeg een duidelijke nee te horen. Openda kwam dit seizoen in competitieverband elf keer in actie voor zijn club. Daarin scoorde hij niet. 

Feyenoord-directeur Mark Koevermans vertelde dinsdag op de nieuwjaarsreceptie dat Feyenoord bezig is met versterkingen. Namen wilde hij niet noemen, al liet hij wel doorschemeren dat sommige namen die genoemd zijn wel degelijk op het Rotterdamse lijstje staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws