Pereiro: 'Mijn zaakwaarnemer is bezig met aanbieding van Aston Villa'

Pereiro: 'Mijn zaakwaarnemer is bezig met aanbieding van Aston Villa'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 08:36do 16-01-2020 om 08:36

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 21:02do 16-01-2020 om 21:02

Gastón Pereiro geeft aan dat hij het liefst in Europa blijft. De 24-jarige Uruguayaan kan PSV verruilen voor MLS-club FC Cincinnati, maar hij heeft meer opties. Dat vertelt hij aan radiostation Sport890 in zijn geboorteland.

"PSV heeft me gezegd dat de onderhandelingen met Cincinnati zijn afgerond. Maar ik heb bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik er de voorkeur aan geef in Europa te blijven, als die kans zich voordoet", zo laat Pereiro weten. "Hij is nu bezig met een aanbieding die Aston Villa heeft gedaan." Of de aanvaller doelt op een winterse transfer of een transfervrije overstap in de zomer, is niet duidelijk.

Pereiro loopt komende zomer uit zijn contract in Eindhoven. "PSV heeft mij verteld dat als ik niet verleng, het heel moeilijk is om de komende zes maanden nog te spelen." Volgens de Uruguayaanse international is het echter uitgesloten dat hij deze winter al transfervrij mag vertrekken uit Nederland. Bij Aston Villa kan Pereiro ploeggenoot worden van Anwar El Ghazi. The Villans staan momenteel achttiende in de Premier League.

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldde al dat Pereiro een fors salaris kan opstrijken in de Verenigde Staten. Het Cincinnati van trainer Ron Jans en directeur Gerard Nijkamp ziet in hem een Designated Player.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws