'Transferstrijd nadert kookpunt: PSV nog altijd in de race om begeerde Rodriguez'

'Transferstrijd nadert kookpunt: PSV nog altijd in de race om begeerde Rodriguez'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 14:48do 16-01-2020 om 14:48

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 14:55do 16-01-2020 om 14:55

PSV is nog altijd in de race voor Ricardo Rodriguez. Het heeft er alle schijn van dat Fenerbahçe de beste papieren heeft, maar het Eindhovens Dagblad meldt dat de speler zijn keuze nog altijd niet gemaakt heeft.

Italiaanse media zijn ervan overtuigd dat de linksback zijn carrière gaat vervolgen bij Fenerbahçe. Toch is de tweestrijd nog niet gestreden. Namens PSV zijn technisch manager John de Jong en commissaris c.q. huisjurist Peter Fossen in Italië om met AC Milan en kamp-Rodriguez te onderhandelen over een transfer. Donderdagmiddag meldt het ED dat zowel vanuit PSV als vanuit het management van de Zwitser wordt ontkend dat de strijd al gestreden is. 

Al dagen ligt PSV met de Turkse topclub in een tweestrijd om de Zwitsers international. In eerste instantie wilde PSV Rodriguez huren terwijl AC Milan hem alleen wilde verkopen. De laatste dagen klinken er toch verschillende verhalen en lijkt de transfersaga nog alle kanten op te kunnen gaan. PSV ziet in Rodriguez de ideale versterking voor de basiself die in de tweede seizoenshelft de rug moet gaan rechten in de Eredivisie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws