'Transfer van Eriksen naar Inter op een haar na rond, Italianen kopen contract af'

'Transfer van Eriksen naar Inter op een haar na rond, Italianen kopen contract af'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 15:27do 16-01-2020 om 15:27

Christian Eriksen is naar alle waarschijnlijkheid op weg naar Internazionale. De Deense middenvelder, die nog een half jaar contract heeft bij Tottenham, zal binnen afzienbare tijd voor een transfersom van zo'n achttien miljoen euro naar Milaan vertrekken.

La Gazzetta dello Sport weet te melden dat de deal op een haar na is afgerond. De makelaar van Eriksen is in Milaan om aldaar de laatste details van het contract voor Eriksen rond te krijgen. De creatieve Deen, die voordat hij bij Tottenham speelde actief was voor Ajax, gaat tot 2024 tekenen in Milaan. Inter is al akkoord met Spurs over het afkopen van zijn contract, dat nog een half jaar doorliep. De Nerazzurri zullen achttien miljoen betalen voor Eriksen.

Het was al langer duidelijk dat Eriksen zijn contract bij Tottenham niet wilde verlengen. Om ervoor te zorgen dat de spelmaker toch nog wat geld op zou leveren voor Spurs, was het de clubleiding er veel aan gelegen om de Deen deze transferperiode te verkopen. Met Inter lijkt de ideale oplossing voor alle partijen dus gevonden te zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws