Bekritiseerde Arsenal-flop Mustafi slaat terug: 'Ook ik maak weleens een foutje'

Bekritiseerde Arsenal-flop Mustafi slaat terug: 'Ook ik maak weleens een foutje'

16-01-2020 18:58 Laatste update: 19:05
Premier League 14 Reacties

Shkodran Mustafi is gepokt en gemazeld door de fans van Arsenal en kan tegenwoordig niet meer op een basisplaats rekenen in Noord-Londen. De stopper is er klaar mee en slaat terug.

Mustafi krijgt de kritiek bewust mee en dat gaat de Duitser lang niet altijd in de koude kleren zitten. "Ik denk heus niet dat de wereld om mij draait. Maar het was wel lastig dat ik zelfs de schuld kreeg van slechte wedstrijden waarin ik niet eens in actie kwam. Soms lees je dingen waar je het totaal niet mee eens bent en dan wil je graag reageren, maar je kan het beter maar laten gaan", bekent Mustafi op de clubwebsite van Arsenal.

Toch wil de Duitser zo min mogelijk tijd verspillen aan het bezig zijn met de kritiek van de supporters en steekt hij die tijd liever in zichzelf. "Ik heb de kritiek zo veel mogelijk genegeerd en ben hard blijven werken. Dat kunnen de fans wel waarderen, denk ik. In de laatste wedstrijden die ik heb gespeeld, hebben zij kunnen zien dat ik altijd alles geef op het veld."

Ondanks zijn harde werken is de stopper niet te beroerd om de vinger op de zere plek te zeggen bij zichzelf. "Ja, ook ik maak weleens een foutje. Maar de fans moeten begrijpen dat we niet alleen profvoetballers, maar bovenal gewoon mensen zijn. Niemand maakt voor de lol fouten, het is gewoon iets wat gebeurt. Ik ben altijd alles blijven geven voor Arsenal: voor de fans en voor mijn ploeggenoten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s