Immers heeft goed gevoel bij Engelse wind: 'Negentig minuten gas geven, that's it'

Immers heeft goed gevoel bij Engelse wind: 'Negentig minuten gas geven, that's it'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 20:29do 16-01-2020 om 20:29

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 09:41vr 17-01-2020 om 09:41

Lex Immers is zich bewust van het feit dat er écht wat moet veranderen bij ADO Den Haag tijdens de tweede seizoenshelft. De middenvelder annex aanvaller heeft vertrouwen in de Engelse werkwijze van nieuwe trainer Alan Pardew.

Immers is zich voor de camera's van de NOS volledig bewust van de penibele situatie in Den Haag. "Het is geen vijf voor twaalf voor ADO, maar twaalf uur. Er moeten punten gepakt worden en ik denk dat dit wel de manier is voor ons om het tij te keren." Met 'de manier' doelt Immers op de nieuwe Engelse wind die onder Pardew door Den Haag waait. "Qua voetbal is het een echte Engelse benadering, dus moeten we afwachten hoe dat uit gaat pakken. Ik heb er een positief gevoel over."

De oud-Feyenoorder heeft ervaring in Engeland, waar hij één jaar voor Cardiff City speelde in de Championship. Daardoor kan hij makkelijker een vinger leggen op het typische Engelse voetbal. "Ik heb in Engeland gespeeld, in Engeland is het tempo gewoon moordend. Je hebt geen tijd om te rusten. Het is constant doorgaan. Het is niet zo dat je even rust kan pakken of jezelf verstoppen. Het is gewoon negentig minuten gas geven, that's it."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws