Fulham komt met bevestiging: Kongolo vertrekt op huurbasis naar Craven Cottage

Fulham komt met bevestiging: Kongolo vertrekt op huurbasis naar Craven Cottage

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 23:35do 16-01-2020 om 23:35

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 23:48do 16-01-2020 om 23:48

Terence Kongolo is de nieuwe aanwinst van Fulham. De Nederlandse verdediger komt over van Huddersfield Town, dat net als Fulham actief is op het tweede niveau van Engeland. 

Kongolo vertrekt op huurbasis naar Craven Cottage, waar hij met de club uit Londen gaat strijden om promotie naar de Premier League. "Ik ben heel erg blij met deze transfer", laat Kongolo weten op de clubwebsite van Fulham. "Fulham is een grote club die meedoet om promotie, het is voor mij de perfecte move."

"Ik wil mijn kwaliteiten laten zien en de komende zes maanden zijn erg belangrijk. Ik houd van de winnaarsmentaliteit hier en ga alles geven om deze club aan promotie te helpen", vertelt Kongolo.

Fulham-eigenaar Tony Khan is blij met de komst van de Nederlander. "Terence is een sterke aanwinst voor ons elftal en hij zorgt voor diepte in onze defensie voor de rest van het seizoen. Hij heeft ervaring in het Championship en in de Premier League en gaat ons helpen in de strijd om promotie." Fulham staat op het moment vierde in het Championship en doet dus volop mee om promotie, terwijl Kongolo's oude club Huddersfield op een teleurstellende twintigste plek staat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws