Willem II-selectie alleen maar smaller geworden: 'We moeten heel selectief zijn'

Willem II-selectie alleen maar smaller geworden: 'We moeten heel selectief zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 08:24vr 17-01-2020 om 08:24

Willem II ging als de verrassende nummer vier van Nederland de winterstop in, maar heeft niets ondernomen op de transfermarkt: met het vertrek van Justin Ogenia (FC Eindhoven) en Jhonny Quiñónez (SD Aucas) is de selectie zelfs alleen maar kleiner geworden. Trainer Adrie Koster maakt zich echter weinig zorgen.

De Tricolores zullen naar alle waarschijnlijkheid ook geen zaken meer doen, voorspelt Koster in gesprek met het Brabants Dagblad. "Het is heel moeilijk om er in de winterstop mensen bij te halen. Als er zich mogelijkheden voordoen zullen we het niet nalaten, maar we moeten er heel selectief in zijn", aldus de 65-jarige Zeeuw. "Het groepsproces moet zo min mogelijk verstoord worden. Deze jongens hebben ook deze prestaties neergezet."

Ook qua uitgaande transfers verwacht Koster weinig spektakel. Pol Llonch stond in de belangstelling van zijn oude club Girona FC, dat echter niet op medewerking vanuit Tilburg hoeft te rekenen. "Na een bod heeft Girona niets meer van zich laten horen", aldus Koster, die de transferperikelen heeft gesproken met de Catalaan. "Llonch wilde er best graag heen, maar heeft het nu helemaal afgesloten. Hij wil presteren met Willem II. Ik verwacht niet dat Girona nog een poging gaat wagen."

Willem II mag direct aan de bak tijdens de Eredivisie-hervatting. De nummer vier van de Eredivisie neemt het zaterdag vanaf 20.45 uur op tegen nummer twee AZ.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Willem II Europees voetbal halen dit seizoen?

(4270 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws