'Natuurlijk lijkt Sparta me wat, het is een Eredivisie-ploeg. Zeker mooie stap'

'Natuurlijk lijkt Sparta me wat, het is een Eredivisie-ploeg. Zeker mooie stap'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 23:05vr 17-01-2020 om 23:05

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 00:17za 18-01-2020 om 00:17

Reda Kharchouch trekt zich het gelijkspel van Telstar tegen Excelsior (3-3) persoonlijk aan. Na afloop stond de spits aangeslagen voor de camera van FOX Sports.

De tranen stonden in de ogen van Kharchouch, die ontroostbaar was. "Klopt, ik heb net gewoon zitten huilen. Dit doet aardig wat met mij, ja. Wat ik me verwijt? Veel, we moesten gewoon winnen. De kansen moesten gewoon af worden gemaakt. Het waren één-op-één-kansen. Wij hadden moeten winnen. Ik hou van het spelletje en ben spits. Ik wil gewoon winnen."

Technisch manager Henk van Stee van Sparta zat vrijdag op de tribune voor Kharchouch. Het is geen geheim dat de spits op het lijstje van de club staat. "Misschien zat hij wel voor meerdere spelers op de tribune. Ik weet wel dat er interesse is. Ik had dit gewoon af moeten maken. Misschien had ik mezelf wel in in the picture gespeeld als ik er twee of drie had gemaakt."

"Natuurlijk lijkt me dat wat. Het is een Eredivisie-ploeg. Het is zeker een mooie stap, maar ik focus mij op Telstar", zegt Kharchouch.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws