'Zagreb en Milan akkoord over Olmo, Bundesliga-club lijkt roet in eten te gooien'

'Zagreb en Milan akkoord over Olmo, Bundesliga-club lijkt roet in eten te gooien'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 16:57za 18-01-2020 om 16:57

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 17:00za 18-01-2020 om 17:00

Dinamo Zagreb en AC Milan zijn het naar verluidt eens over de transfersom van aanvaller Dani Olmo. Het enige dat een overstap naar Italië nog in de weg staat, is de speler zelf. Olmo lijkt te wachten op aanbiedingen van andere clubs.

Donderdagavond kwam het nieuws al naar buiten dat Milan verregaande interesse heeft in Olmo, die het liefst in januari al wil vertrekken bij Dinamo Zagreb. Volgens het Kroatische Jutarnji Sport hebben Milan en Zagreb al overeenstemming bereikt over de transfersom, maar is het de aanvaller die de overstap tegenhoudt. 

Olmo wil wachten, aangezien er geluiden rondzingen dat er ook vanuit de Bundesliga interesse is. Zo zou RB Leipzig interesse hebben en Olmo ziet de Bundesliga als een betere stap dan de Serie A. Daarnaast speelt Milan niet in de Champions League en er nog veel onzekerheid heerst over de toekomst van de club. Zo staat coach Stefano Pioli onder druk in Milaan.

Olmo is goed op dreef dit seizoen in Kroatië en heeft al acht doelpunten achter zijn naam staan. De aavaller kwam daarnaast alle zes de Champions League-wedstrijden in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws